Wal’épices is een groothandel in kruiden en specerijen in Milmort, België.

Als distributeur van Evlier bieden ze een brede selectie specerijen en kruiden, zowel heel als gemalen, om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.

Als distributeur van Evlier bieden ze een brede selectie specerijen en kruiden, zowel heel als gemalen, om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen. Wal’épices gaat er prat op authentieke specerijen van hoge kwaliteit uit de hele wereld aan te bieden, die zorgvuldig zijn ingekocht om de best mogelijke smaak en aroma te garanderen.

Naast de indrukwekkende selectie specerijen biedt Wal’épices ook een reeks mengsels en kruiden, elk zorgvuldig samengesteld om de beste producten te kunnen maken.  Of u nu een professionele kok bent of net een slagerij begint, u zult zeker de perfecte specerij of mix vinden die aan uw behoeften voldoet.

Als u op zoek bent naar vriendelijk en deskundig personeel om u wegwijs te maken in de wereld van specerijen, dan bent u bij Wal’épices aan het juiste adres. Met de focus op klantenservice kunt u altijd rekenen op het team van Wal’épices om u te helpen precies te vinden wat u zoekt en om deskundig advies en tips te geven over hoe u uw specerijen optimaal kunt gebruiken.

Ben je professional maak dan een afspraak of kom vandaag nog langs bij Wal’épices en ervaar zelf waarom het snel een van de beste kruidenspecialisten in de regio wordt. U zult niet teleurgesteld zijn!

Meer nieuws