Pintelon Koen, uw betrouwbare partner voor specerijen en verpakkingen!

Pintelon Koen, gevestigd in de Heistlaan 104-106 te 8300 Knokke.

Pintelon Koen – Uw betrouwbare partner voor specerijen en verpakkingen

Pintelon Koen is een familiebedrijf dat al jarenlang kwaliteitsspecerijen, darmen en verpakkingen levert aan klanten in de regio’s Kust, Brugge en Roeselare. Als verdeler van Evlier-kruiden zet Pintelon Koen zich in om de klanten alleen de beste producten te leveren die aan hun behoeften voldoen.

Bij Pintelon Koen begrijpen we dat het leveren van betrouwbare en kwaliteitsvolle producten essentieel is voor het opbouwen van een langdurige relatie met onze klanten. Daarom zijn we erg trots op onze producten en gaan we altijd een stap verder om de tevredenheid van onze klanten te garanderen.

Of u nu een kleine ondernemer bent of een grote onderneming, Pintelon Koen heeft de expertise en de middelen om aan uw behoeften te voldoen. Van specerijen en darmen tot verpakking en etikettering, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw bedrijf soepel te runnen. Ons deskundig team is altijd beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste producten voor uw behoeften.

We nodigen u uit om onze vestiging in de Heistlaan 104-106, 8300 Knokke Heist te bezoeken om zelf te zien waarom Pintelon Koen uw vertrouwde partner is voor specerijen en verpakkingsoplossingen. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over onze producten en diensten.

Bij Pintelon Koen kijken we ernaar uit om u van dienst te zijn en u te helpen uw bedrijf te laten groeien.

Meer nieuws