Mijn account

Goede smaak geef
je graag door!

Over Evlier

Jouw ambacht gaat verder dan ‘ingrediënten’ verwerken. Van je atelier over de toonbank naar de tafel bij je klanten thuis: zo voed jij de momenten die het leven kruiden. Kostbare momenten dus, en daarom is kwaliteit ook zo cruciaal. Daar kan je bij Evlier altijd op rekenen, van specerijen en kruiden tot kant-en-klare mengelingen. Van bereiding tot beleving.

Ontdek ons verhaal

Onze producten

Smaak is uiteraard cruciaal, maar er is meer: kleur, geur, binding en textuur dragen evenzeer bij tot een geslaagd product. Ons aanbod is dan ook het resultaat van onze toewijding aan onze gedreven klanten, van slagers over poeliers en traiteurs tot viswinkels. Net zoals jij je eigen klanten enkel het beste biedt, streven wij bij Evlier ook naar kwaliteit op elk vlak. Dat is onze belofte, en die hoef je niet met een korreltje zout te nemen.

De mond vol van Evlier.

Evlier levert de beste kwaliteit! Ik werk al 33 jaar met hen en heb in al die tijd nooit problemen gehad met hun producten.

Marc van Slagerij Marc Aertsen – Wuustwezel
De mond vol van Evlier.

Ik werk graag met Evlier, omdat er verschillende soorten kruiden en mixen te verkrijgen zijn. Zo kan ik mijn assortiment uitbreiden en alles een unieke smaak geven.

Slagerij Ciska en Tom – Tom (Gevaert) – Anzegem
De mond vol van Evlier.

Gemakkelijk in gebruik, de mogelijkheid om te personaliseren, flexibiliteit bij leveringen én advies en ondersteuning op maat.

Slagerij Willekens – Stef Van de Poel – Schoten

Evlier, van bereiding tot beleving.

Meer recepten

Maak een profiel aan voor meer recepten.

Contact

Heb je vragen, suggesties of gewoon complimenten? We lezen het graag. Alvast bedankt voor je bericht.

Partners