Passion & Taste

Evlier heeft een uitgebreide selectie verfijnde specerijen en kruiden, ambachtelijk gemalen en gemengd. Onze sublieme mengelingen zijn speciaal ontworpen voor voedingsprofessionals zoals jij. Of je nu slager of traiteur bent, of actief in de voedingsindustrie, wij inspireren je met kwalitatieve oplossingen voor smaak, geur, kleur en textuur. Ontdek ons assortiment!

Maak kennis met Evlier

De beste smaken komen voort uit de combinatie van passie en kwaliteit. Daarvan zijn we overtuigd sinds 1947. Daarom selecteren we alleen de beste specerijen en kruiden. We malen, zeven en mengen deze krachtige grondstoffen met de hand en komen zo tot sublieme mengelingen. Het resultaat? Originele smaken palletten die jouw gerechten of voedingsproducten naar een hoger niveau tillen.

Duik in ons verhaal

Ontdek onze kwaliteitsproducten

Als voedings professional wil je je klanten alleen het beste geven. Smaak is uiteraard cruciaal, maar ook met kleur, geur, binding en textuur kan je je klanten verleiden. Met onze specerijen, kruiden, sauzen, marinades en andere grondstoffen tillen we jouw bereidingen of producten naar een hoger niveau. Of je nu een slagerij hebt, een viswinkel, traiteur of voedingsbedrijf, wij bieden je kwaliteit op elk vlak. Een belofte die je niét met een korreltje zout moet nemen!

Op zoek naar ons iconische specerijenzout?

Lees alles wat je moet weten op specerijenzout.be

Ontdek ons specerijenzout

Laat Evlier werken voor jou

Onze kwaliteitsgrondstoffen zijn ontstaan uit toewijding aan onze klanten, professionals in de voedingsindustrie. Bij Evlier zijn we trots dat onze specerijen kunnen pronken op jouw toonbank. Of dat ze een unieke touch geven aan jouw producten en bereidingen. Samen met je lokale verdeler bied je je klanten het beste en maak je ze meer dan tevreden.

Maak je Evlier-account aan en profiteer van alle voordelen

Start je account
  • Database van honderden recepten
  • Toegang tot nieuwe klanten
  • Whitepapers
  • How to-video’s
  • Hulp, advies en inspiratie via onze Evlier-verdelers

Onze producten en advies, jouw culinaire creaties

Ben je traiteur, poelier of slager-traiteur en maak je je eigen gerechten? Bij Evlier hebben we alles in huis om jouw bereidingen eenvoudig naar een hoger niveau te tillen. Van advies en inspirerende recepten tot kruidenmengelingen, paneermeel, sauzen en andere hoogwaardige grondstoffen. Zo kan je je klanten verleiden met nóg betere en lekkerdere gerechten.

Ga aan de slag

Zin om samen aan de slag te gaan?

Contacteer je dichtstbijzijnde verdeler

Ontdek onze heerlijke recepten

Maak een Evlier account aan en krijg toegang tot onze rijke database aan recepten.

Meer recepten

Maak een profiel aan voor meer recepten.

De mond vol van Evlier.

Evlier levert de beste kwaliteit! Ik werk al 33 jaar met hen en heb in al die tijd nooit problemen gehad met hun producten.

Marc van Slagerij Marc Aertsen – Wuustwezel
De mond vol van Evlier.

Ik werk graag met Evlier, omdat er verschillende soorten kruiden en mixen te verkrijgen zijn. Zo kan ik mijn assortiment uitbreiden en alles een unieke smaak geven.

Slagerij Ciska en Tom – Tom (Gevaert) – Anzegem
De mond vol van Evlier.

Gemakkelijk in gebruik, de mogelijkheid om te personaliseren, flexibiliteit bij leveringen én advies en ondersteuning op maat.

Slagerij Willekens – Stef Van de Poel – Schoten

Contact

Heb je vragen, suggesties of gewoon complimenten? We lezen het graag. Alvast bedankt voor je bericht.

Neem contact op

Verdelers