Op je toonbank

Met de smaakmakers van Evlier maak je je toonbank in een handomdraai aantrekkelijker, inspireer je je klanten om recepten na te maken én geef je ze unieke smaken mee voor thuis.

Maak je toonbank aantrekkelijker en inspirerender

Ben je als slager steeds op zoek naar manieren om je klanten te inspireren? Maak het jezelf makkelijk met de kwaliteitsproducten van Evlier. Ons eindeloze aanbod aan kruidenmengelingen staan prachtig op je toonbank en geven een unieke smaak aan elk gerecht. Inspireer je klanten of ga zelf aan de slag met onze kruidenmengelingen, paneermeel, sauzen en andere hoogwaardige grondstoffen. 

Maak je Evlier-account aan en profiteer van alle voordelen

Start je account
  • Database van honderden recepten
  • Toegang tot nieuwe klanten
  • Whitepapers
  • How to-video’s
  • Hulp, advies en inspiratie via onze Evlier-verdelers

Maak indruk met je
Evlier-display

Bij Evlier zijn we trots dat onze specerijen kunnen pronken op jouw toonbank. Van kruidenbusjes tot -zakjes en heerlijke bereidingen, Evlier komt volledig tot zijn recht bij jou. Onze displays en iconische specerijenbusjes zijn speciaal ontworpen om de aandacht te trekken van je klanten.

Je klanten kunnen thuis direct aan de slag met onze producten. Op onze website specerijenzout.be vinden ze heerlijke recepten en culinaire inspiratie in overvloed. Door ze te inspireren en meer te betrekken bij je producten, zullen ze uiteindelijk nog meer producten kopen uit je toonbank.

We maken je display volledig op maat van jouw toonbank. Elke display bevat een specifiek aantal producten, perfect afgestemd op jouw behoeften. Zo zie je, Evlier levert jou niet alleen de beste producten voor jouw toonbank en kookatelier, we denken ook met je mee. Samen streven we naar ultieme klanttevredenheid, als één team. 

Wil je profiteren van alle voordelen van ons netwerk?

Vind jouw Evlier-verdeler

Zó werkt het

Je bestelt je favoriete producten heel eenvoudig bij je lokale Evlier-verdeler. Je ontvangt je unieke kruidenmengelingen bij jou in de zaak, samen met een passende display voor je toonbank. Nadien kan je de producten in bulk inkopen en deze opnieuw aanvullen. Zo heb je altijd voldoende voorraad om jouw klanten te bedienen en jouw toonbank aantrekkelijk te presenteren.

Ontdek onze kruidenmengelingen

Behalve ons iconische specerijenzout, kan je nog heel wat andere heerlijke kruiden uitstallen op je toonbank. Van satékruiden tot een kruidenmix voor wild. Laat je toonbank in het oog springen met een Evlier-display en geef je klanten inspiratie mee voor thuis.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Ben je reeds klant*
Maak je keuze
Nieuwsbrief
Door verder te gaan, ga je akkoord en erken je het privacybeleid te hebben gelezen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.