Ontdek De Maere, een vertrouwde en zeer toegewijde verdeler van Evlier!

De Maere, gevestigd in de Frank van Dyckelaan 22, 9140 Temse.

De Maere overtuigt al meer dan vijf decennia als betrouwbare distributeur van specerijen, natuurdarmen en verpakking voor de vleesnijverheid, vishandel en horeca. Als écht familiebedrijf, geven we van generatie op generatie onze ervaring en onze waarden door, zij zijn de basis van ons succes.

Meer dan ooit zijn die waarden dezelfde als die van onze klanten. In een wereld van grote ketens, investeringsbedrijven, massaconsumptie en artificiële smaken proberen wij samen het verschil te maken. Daarom bent u vanaf het eerste contact niet gewoon een klant maar ook een teamgenoot!

Wij zijn 100% gericht op de vakman en zetten in op de groeiende vraag naar beleving want ambacht fascineert!

We streven elke dag opnieuw naar de beste kwaliteit, competitieve prijzen en een uitstekende service. Ons hele team is gepassioneerd bezig met onze producten en we weten onze kennis volledig en overtuigend over te brengen aan de detailhandelaar. Het is uiterst belangrijk de juiste producten per klant aan te bieden en de correcte informatie te geven.

Door ons toe te spitsen op de detailhandel en regionaal te blijven, staan we ongezien dicht bij onze klanten en blinken we uit in flexibiliteit.

Dat is niet de gemakkelijkste keuze maar wel de beste en de meest duurzame. De keuze waar wij in geloven, zoals u in uw ambacht.

Onze prijzen zijn uiterst competitief dankzij een netwerk van sterke partners, collega’s uit andere regio’s met dezelfde filosofie. Zo kunnen we samen een antwoord bieden aan de grote investeringsbedrijven zonder onze eigenheid te verliezen.

We zijn heel fier dat we als dynamisch familiebedrijf ook een voorbeeld zijn op vlak van voedselveiligheid, scanning, traceerbaarheid, kwaliteitscontrole en E-commerce.

En jullie mogen zich nog aan veel verwachten!

Meer nieuws