Hendrickx NV is reeds meer dan 40 jaar een toegewijde en betrouwbare verdeler van Evlier specerijen en mengelingen. 

Hendrickx NV, gevestigd te 3545 Halen Stadsbeemd 1420A is reeds meer dan 40 jaar een toegewijde en betrouwbare verdeler van Evlier specerijen en mengelingen.

Hendrickx NV, gevestigd te 3545 Halen Stadsbeemd 1420A is reeds meer dan 40 jaar een toegewijde en betrouwbare verdeler van Evlier specerijen en mengelingen.  Vandaag is de firma Hendrickx NV echter meer dan enkel de Evlier kruidenleverancier.  Zij hebben naast de specerijen en mengelingen ook een uitgebreid gamma in natuurdarmen, kunstdarmen, verpakkingen, warme en koude sauzen, soepen, conserven, bladerdeeg, onderhoudsproducten,… kortom een totaalaanbod naar de klanten toe en zodoende 1 leverancier voor een uitgebreid gamma aan benodigdheden.

Met hoogwaardige producten en een uitzonderlijke klantenservice probeert de firma Hendrickx NV de klanten een volledige tevredenheid te garanderen.

Danny Liefsoons en Carinne Verbiest hebben samen met hun ganse Hendrickx team als streefdoel een kwalitatief en serviceminded bedrijf te zijn waar de klant centraal staat.  De firma Hendrickx NV is dus synoniem voor ambacht met de glimlach.

Meer nieuws