Evlier viert 75 jaar met Limited Edition van Specerijenzout

Speciaal voor de 75ste verjaardag van Evlier hebben wij ons Specerijenzout in een nieuw jasje gestoken.

Speciaal voor de 75ste verjaardag van Evlier hebben wij ons Specerijenzout in een nieuw jasje gestoken. Een feestelijke limited edition! Kijk gerust bij je ambachtelijke slager of je onze jubileumverpakking al hebt kunnen spotten. Hier alvast een blik Behind the scenes, zo kunnen jullie zien hoe deze wraps werden gedrukt.

Het Specerijenzout is één van onze succesvolste producten en sinds 2019 erkend als Streekproduct. Het recept wordt al 65 jaar met respect voor traditie, op ambachtelijke wijze, in de gemeente Schoten gemaakt. De inhoud van het bekende potje heeft een unieke samenstelling van artisanaal gemalen specerijen en aromatische kruiden dat je eindeloos kan
gebruiken in je gerechten.

Een voorsmaakje waar je het Specerijenzout zoal kan gebruiken? Neem nu een gewoon gekookt eitje, vers tomaatje of andere groenten, … of maak je een verse soep, een puree, bak je een goed stuk vlees of een andere lekkere ovenschotel Gebruik gewoon het Specerijenzout en alles zal lekker op smaak zijn.

Let wel op, gebruik niet teveel! Onze specerijen en kruiden zijn van de hoogste kwaliteit en de smaken zijn zuiver. Ontdek onze inspirerende recepten en probeer het gerust uit.

“Specerijenzout is een vaste waarde in de keuken en al
drie generaties lang zeggen wij …

Goede smaak geef je graag door!”

Meer nieuws