Den Burger van Schoten

Gemeente Schoten is een streekgerecht rijker. Vanaf nu bestel je in je favoriete horecazaak ‘Den Burger van Schoten’.

Gemeente Schoten is een streekgerecht rijker. Vanaf nu bestel je in je favoriete horecazaak ‘Den Burger van Schoten’: een overheerlijke hamburger gecreëerd voor én door Schotenaren en met specerijen van Evlier. Reken maar dat hij Schoten helemaal op smaak zal brengen!

Wat Den Burger van Schoten zo op-en-top Schotens maakt? Het feit dat hij volledig binnen de grenzen van onze gemeente werd ontwikkeld. De truffelmayonaise van Manna gaat verrassend mooi samen met de geitenkaas van De Kaaspoort. De burger van L. Michielssen op basis van Filet d’Anvers steelt volop de show, terwijl de geheime kruidenmix van Evlier de smaakervaring helemaal compleet maakt. En met de knapperige kroketten van Kelderman kan Den Burger van Schoten rekenen op heerlijk gezelschap!

Ga snel op ontdekking

Na het verorberen van Den Burger helemaal toe aan een beetje beweging of gewoonweg genieten van de frisse buitenlucht? Deze leuke fietsroute in Schoten brengt je langsheen alle bedrijven die hebben bijgedragen aan Den Burger van Schoten.

Voor meer info ga naar https://www.schoten.be/denburgervanschoten voor alle restaurants die hieraan deelnemen, cadeaukaart en fietsroute langs de deelnemende bedrijven

https://atv.be/nieuws/schoten-heeft-vanaf-nu-streekgerecht-den-burger-van-schoten-121366

 

Meer nieuws