Bezoek Evlier op de Tavola foodbeurs 2022

Ontdek de premium food & drinks van morgen op foodbeurs Tavola.

Al 75 jaar lang geeft Evlier een unieke toets aan koken en aan tafelen. Die goede smaak delen we graag met jou op onze Tavola beursstand. Van zondag 20, tot dinsdag 22 maart kan je komen proeven van onze heerlijke recepten in Kortrijk Xpo, Kortrijk België. Tijdens de beurs zal ons Evlier team je laten kennismaken met diverse gerechten en ingrediënten op beursstand 684, hal 6.

Ontdek de premium food & drinks van morgen op foodbeurs Tavola.

Sinds 1982 onderscheidt Tavola zich door haar specialisatie in de niche van de premium food & drinks. Tijdens de beurs kan je de beursstanden bezoeken van sterke marktleiders die hun ambachtelijke producten en bijzonder assortiment van streng geselecteerde delicatessen en heerlijke kwaliteitsproducten aan je tentoonstellen. Daar mogen onze Evlier specerijen natuurlijk niet ontbreken.

Door haar uitzonderlijke productbeleving en uitgesproken aandacht voor nieuwe producten, is Tavola telkens opnieuw een topevenement voor de community van de food retail, speciaalzaken en cateringorganisaties. Dit maakt van Tavola één van de mooiste, meest kwalitatieve foodbeurzen van Europa.

Voor wie?

Als vakbeurs is Tavola een inspiratieplatform voor aankopers, verantwoordelijken en beslissingnemers van grootdistributie, speciaalzaken, restaurants en veel meer. Bezoekers moeten zich kunnen legitimeren aan de inkom van Tavola. Meer informatie kan je terugvinden op tavola-xpo.be/nl/ontdek-de-beurs/profiel-bezoekers

Wil je ons gratis komen bezoeken op de beurs? Maak gebruik van code ‘EVLI2022’ via deze registratielink: registration.gesevent.com/survey/1zjvikzi79e1x?actioncode=EVLI2022

Benieuwd wat je allemaal kan ontdekken op onze beursstand? Neem alvast een kijkje op onze beurspagina.

Meer nieuws