Aromatum: Kwaliteit en service brengen in de voedingsindustrie!

Aromatum is een klein bedrijf met een grote impact in de voedingsindustrie. Ze zijn gespecialiseerd in de distributie van Evlier kruiden en additieven voor slagerijen, viswinkels en voedingsproducenten.

Aromatum is een klein bedrijf met een grote impact in de voedingsindustrie. Ze zijn gespecialiseerd in de distributie van Evlier kruiden en additieven voor slagerijen, viswinkels en voedingsproducenten. Met een focus op service en kwaliteit is Aromatum toegewijd aan het leveren van topkwaliteit producten aan hun klanten.

Naast hun rol in de distributie speelt Aromatum ook een sleutelrol in de ontwikkeling van de kruiden van Evlier. Henk Paesschesoone, verantwoordelijk voor Product en Ontwikkeling bij Evlier, brengt een jarenlange ervaring met zich mee. Met zijn expertise kan Aromatum ambachtslui bijstaan in het creëren van succesvolle vleeswaren en culinaire bereidingen.

Als je in de voedingsindustrie zit en op zoek bent naar een bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt, zoek dan niet verder dan Aromatum. Aromatum, gevestigd in de Moeskroenstraat 651, 8930 Rekkem in West-Vlaanderen, is klaar om uw go-to-bron voor Evlier specerijen en additieven te worden.

Meer nieuws