TAVOLA 2024

Laat je inspireren door de meest innovatieve smaken Op de prestigieuze foodbeurs Tavola vind je alleen de beste en meest vernieuwende foodproducten. Zoals de verfijnde specerijen en kruiden van Evlier. Ontdek hieronder alle ingrediënten en recepten die je tegenkwam aan onze beursstand en doe inspiratie op voor jouw business.

Maak kennis met onze nieuwste smaken

Grill Kaas Mix

Bied je je klanten graag duurzame bereidingen aan? Dan is onze revolutionaire Grill Kaas Mix echt iets voor jou! Deze mix is een No Waste-oplossing die restjes kaas combineert met melk en ideaal voor verrassende creaties op de grill. Ben je een traiteur, chef, voedingsdeskundige of voedingsverwerker, leven je dan uit met 1001 creatieve mogelijkheden.

Sea Flora Salt

Stel je eens voor dat je je klanten kan verrassen met een totaal nieuwe smaakdimensie! Sea Flora Salt is een unieke combinatie van zout, algen, plankton én natuurlijke vitamine B12. Heb je een viswinkel, delicatessenzaak, slagerij, traiteur of horecazaak? Gebruik dan geen zout maar Sea Flora Salt en til je culinaire creaties naar een hoger niveau.

Vitality Mix

Ben je zorgkundige, voedingsdeskundige, voedingsverwerker, slager, traiteur, cateraar of diëtist? Proef dan zeker van onze revolutionaire Vitality Mix: een krachtige emulgator zonder fosfaten en gluten, volledig Clean Label! Het is een gezonde, voedzame keuze die door de overvloed aan vezels en proteïnen ideaal is voor je vlees- en visbereidingen.

Meer weten over de mogelijkheden van deze innovatieve ingrediënten?

Wat heb je geproefd op onze beursstand?

Ontdek onze nieuwe marinades