Mijn account

Nieuwe ‘Vegan mix B’, perfect voor een gevarieerd menu.

Van burgers tot balletjes, In geen tijd bereid

Eetgewoontes veranderen, maar kwaliteit valt altijd in de smaak. Daarom innoveert Evlier nu met Vegan mix B voor lekkere, plantaardige producten. Binnen gezinnen vind je immers vleeseters, flexitariërs én vegetariërs aan dezelfde tafel. Steeds meer mensen gaan bewuster om met voeding en vragen naar de oorsprong van het vlees of zoeken een alternatief. Slimme slagers die naast steaks, koteletjes en filets ook vleesvervangers aanbieden, maken het voor veel gezinnen dus heel wat eenvoudiger. Zo vindt iedereen zijn gading op één plek.

Van burgers tot balletjes

Vegan mix B staat garant voor een totale smaakbeleving en biedt dus ook de juiste consistentie. Je klanten zullen met plezier hun tanden zetten in deze vleesvervanger. De toepassingen zijn divers: of je nu vegetarische burgers, balletjes in pastasaus of gevulde groenten gaat bereiden, met Vegan mix B doe je het in een handomdraai. Klinkt alsof we gehakt ‘gehackt’ hebben? Ja, zo zou je het wel kunnen stellen.

In geen tijd bereid

Bij Evlier primeert kwaliteit. Gebruiksgemak vloeit daar vaak uit voort, ook nu weer. Kant-en-klaar met de juiste kruiding en zorgvuldig gezout, Vegan mix B maak het je gemakkelijk. Deze mengeling vergt maar enkele toevoegingen en voorbereidingen. Bovendien zijn de producten die je ermee maakt lang houdbaar, drogen ze niet uit en kan je ze perfect in de diepvries bewaren zonder kwaliteitsverlies.

Meer nieuws